Femkamp är tävlingar som funkar för alla. Vi erbjuder massor av olika femkamper så den passar för ert företag, en svensexa, möhippa och självklart kompisgänget. Välj enkel femkamp om ni inte vill byta om och anstränga er så mycket fysiskt. Avancerad femkamp är för de som kommer bli riktigt utmanade och trötta. Vi har över 18 års erfarenhet av femkamp i Stockholm. Se våra olika femkamper här nedan.

Vårt mål är att skapa en femkampsupplevelse som passar alla och ger deltagarna chansen att utmana sig själva på sina egna villkor. Oavsett om du är ute efter en teambuildingaktivitet för kollegorna eller en rolig aktivitet för kompisgänget, kommer vår femkamp i Stockholm, Göteborg och Malmö att överträffa dina förväntningar.

5-kamp i Stockholm
5-kamp i Stockholm

VÅRA FEMKAMPER

femkamp stockholm

ENKEL FEMKAMP

Här har vi en femkamp där ni ej behöver byta om. Vi har samlat olika femkampsgrenar som inte kräver hårt arbete fysiskt. Det kan vara olika skyttegrenar, pussel, bygga torn, samarbetsövningar m.m. Perfekt för konferensen med personer som inte vill byta om och duscha efteråt. Den enklaste varianten av femkamp med grenar som inte kräver så mycket ansträngning. Lagtävlingar där bästa laget vinner.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
klassisk 5-kamp

KLASSISK 5-KAMP

Klassisk femkamp med blandat ansträngande och lättare ansträngning. Det kan vara stafett, skyttetävlingar, dragkamp, bubbleball -last man standing m.m. Ni väljer grenar från en tävlings-bank. Lagtävlingar där bästa laget vinner.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
femkamp stockholm

AVANCERAD FEMKAMP

Här har vi en mer avancerad femkamp som kräver lite mer av varje deltagare. Här behövs lite bättre kondition och precision om man vill vinna. Det kan vara grenar som Bubbleball – last man standing eller fotboll, Combat archery tag, löp-luftgevärsskytte med skidskyttemål, Dodgeball och massa andra grenar ni kan välja mellan.Lagtävling där bästa laget vinner, är ni inte så många kan vi köra individuella femkamper.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Squid Game

SQUID GAME (adrenalin game)

Nu kan ni utmana varandra i adrenalin game – barnlekar för vuxna. Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna.
Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
5-kamp mästarnas mästare

MÄSTARNAS MÄSTARE

Detta är ett event där vi har valt ut olika tävlingar från de populära tv-programmen Mästarnas mästare och Superstars. Vi har anpassat dem i eventform. Vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Löpskytte, jägarvila, bygga torn, SUP-stafett. Lagtävlingar och Individuella tävlingar väljer vi beroende på gruppstorlek och tid för eventet.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Friidrott 5-kamp

FRIIDROTT

Friidrottsgrenarna 60 m häck, längdhopp, inomhusspjut, kulstötning, höjdhopp med samma poängsystem som i damernas sjukamp.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Femkamp i Stockholm

ROBINSON

Tävla i Robinson fast på hemmaplan. Vi har anpassat tävlingarna i eventform så de funkar på alla grupper. Vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Men räkna med att bada. Vill ni boka Robinson light utan vatten så löser vi det. Lagtävlingar och Individuella tävlingar är det som gäller.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
kompani Svan 5-kamp femkamp stockholm

KOMPANI SVAN

Detta är ett event där vi har valt ut olika tävlingar från det populära tv-programmet Kompani Svan. Vi har anpassat dem i eventform. Vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Löpskytte, Jägarvila, Utanför boxen, Bygg kartonger, Dold förflyttning, Paintballkrig. Lagtävlingar och individuella tävlingar väljer vi beroende på gruppstorlek och tid för eventet.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Femkamp Stockholm

HYR EGEN FEMKAMP

Hyr hem egenfemkamp till festen. Välj dina egna grenar som du hyr av oss. Få det levererat eller hämta hos oss.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision

Upptäck en spännande femkampsupplevelse i Stockholm, inspirerad av Mästarnas Mästare, Superstars, klassisk femkamp, avancerad femkamp, Squid Game och Kompani Svan. Vår unika femkamp är skräddarsydd för att skapa en bro mellan dessa ikoniska TV-program, vilket ger dig och ditt lag möjligheten att uppleva spänning och utmaningar på första parkett.

Inled er femkamp med klassiska grenar som löpning och cykling, där du får möjlighet att testa din snabbhet och uthållighet. Dyk sedan in i avancerade femkampsgrenar som hämtar inspiration från de mest utmanande tävlingarna och där lagandan får blomstra.

Ett steg in i Squid Game’s fantasivärld väntar er, där överraskningar och taktiska utmaningar utgör nyckelelementen. Från intrigfyllda tävlingar till snabbtänkta utmaningar kommer vårt Squid Game-segment att öka pulsen och skapa minnesvärda stunder.

Alternativt kan ni välja en femkamp med Kompani Svan-grenar, där samarbete och strategiskt tänkande är avgörande. Upplev de intensiva ögonblicken när ditt lag samarbetar för att övervinna hinder och nå framgång.

För de som föredrar enklare utmaningar erbjuder vi även en lättsam femkamp som alla kan delta i och njuta av. Det är en perfekt avslutning där skratt och glädje står i fokus. Kontakta oss idag för att boka er skräddarsydda femkampsupplevelse i Stockholm och skapa minnesvärda ögonblick fyllda med spänning och kamratskap

Femkamp Stockholm – Femkamp i Göteborg – Femkamp i Malmö

FEMKAMP STOCKHOLM

Med våra 16 års erfarenhet har vi satt ihop en mängd olika femkampsalternativ. Actionfyllda, lugna, lagfemkamper, individuella femkamper, 5-kamper med kända teman.

FÖRETAGSEVENT – FEMKAMP STOCKHOLM

För företag har vi samlat olika femkamper för företagsevent och upplevelser perfekta för teambuilding, kick-off eller närsomhelst. Här finns aktiviteter som passar alla. Lugna och- eller samtidigt fartfyllda – Alla framtagna för att passa företag. Göteborg – Stockholm – Malmö Hitta allt på: adrenalin.nu

KONFERENS

Boka er actionfyllda konferens med femkamp samtidigt med någon av våra övriga aktiviteter som du hittar på: adrenalin.nu

FEMKAMP.SE

Femkamp för företagsevent – Svensexa – Möhippa – Göteborg – Stockholm – Malmö