Femkamper för alla

Ge er in i en värld av äventyr och utmaning med vår unika femkamp i Göteborg, där varje gren är inspirerad av de mest ikoniska tävlingsprogrammen som Mästarnas Mästare, Superstars, Squid Game, Kompani Svan, enkel femkamp, klassisk femkamp och avancerad femkamp. Vår specialdesignade femkamp är därför mer än bara en samling av grenar; det är en dynamisk upplevelse som tar det bästa från varje värld och skapar en spännande, omväxlande och slutligen en minnesvärd aktivitet för alla deltagare.

femkamp

Våra femkamper

femkamp stockholm

ENKEL FEMKAMP

Här har vi en femkamp där ni ej behöver byta om. Därför har vi samlat olika femkampsgrenar som inte kräver hårt arbete fysiskt. Det kan vara olika skyttegrenar, pussel, bygga torn och samarbetsövningar m.m. Perfekt för konferensen med personer som inte vill byta om och därför inte duscha efteråt. Den enklaste varianten av femkamp med grenar som inte kräver så mycket ansträngning men är superkul ändå. Lagtävlingar där bästa laget vinner.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
klassisk 5-kamp

KLASSISK 5-KAMP

Klassisk femkamp med blandat ansträngande och lättare ansträngning. Det kan vara stafett, skyttetävlingar, dragkamp, bubbleball -last man standing m.m. Ni väljer grenar från en tävlings-bank. Lagtävlingar där bästa laget vinner.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
femkamp stockholm

AVANCERAD FEMKAMP

Här har vi en mer avancerad femkamp som kräver lite mer av varje deltagare. Här behövs lite bättre kondition och precision om man vill vinna. Det kan vara grenar som Bubbleball – last man standing eller fotboll, Combat archery tag, löp-luftgevärsskytte med skidskyttemål, Dodgeball och massa andra grenar ni kan välja mellan.Lagtävling där bästa laget vinner, är ni inte så många kan vi köra individuella femkamper.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Squid Game

SQUID GAME (adrenalin game)

Nu kan ni utmana varandra i adrenalin game – barnlekar för vuxna. Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna.
Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
5-kamp mästarnas mästare

MÄSTARNAS MÄSTARE

Detta är ett event där vi har valt ut olika tävlingar från de populära tv-programmen Mästarnas mästare och Superstars. Vi har därför anpassat dem i eventform. Vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Löpskytte, jägarvila, bygga torn, SUP-stafett. Lagtävlingar och Individuella tävlingar väljer vi beroende på gruppstorlek och tid för eventet.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Friidrott 5-kamp

FRIIDROTT

Friidrottsgrenarna 60 m häck, längdhopp, inomhusspjut, kulstötning, höjdhopp med samma poängsystem som i damernas sjukamp.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Femkamp i Göteborg

ROBINSON

Tävla i Robinson fast på hemmaplan. Och vi har anpassat tävlingarna i eventform så de funkar på alla grupper. Men vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Men räkna med att bada. Vill ni boka Robinson light utan vatten så löser vi det. Lagtävlingar och Individuella tävlingar är det som gäller.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
kompani Svan 5-kamp femkamp

KOMPANI SVAN

Detta är ett event där vi har valt ut olika tävlingar från det populära tv-programmet Kompani Svan. Och vi har anpassat dem i eventform. Vilka grenar det blir anpassar vi till var vi är för dagen. Löpskytte, Jägarvila, Utanför boxen, Bygg kartonger, Dold förflyttning, Paintballkrig. Lagtävlingar och individuella tävlingar väljer vi beroende på gruppstorlek och tid för eventet.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision
Femkamp Göteborg

HYR EGEN FEMKAMP

Hyr hem egenfemkamp till festen. Välj dina egna grenar som du hyr av oss. Få det levererat eller hämta hos oss.

Ansträngning
Styrka
Tankekraft
Precision

Utforska en unik femkampsupplevelse inspirerad av de spännande grenarna från Mästarnas Mästare, Superstars, klassisk femkamp, avancerad femkamp, Squid Game och Kompani Svan. Och vår särpräglade femkamp skapar en bro mellan de mest ikoniska TV-programmen och ger dig och ditt lag en chans att känna spänningen och därför utmaningen på första hand.

Börja med klassiska femkampsgrenar som löpning och cykling, där du kan testa din snabbhet och uthållighet. Hoppa sedan in i avancerade femkampsgrenar som tar inspiration från de mest utmanande tävlingarna och där lagandan verkligen får blomstra.

Sedan tar vi steget in i en fantasivärld inspirerad av Squid Game, där överraskningar och taktik är nyckeln. Från intrigfyllda tävlingar till snabbtänkta utmaningar, vårt Squid Game-segment kommer att få hjärtat att slå snabbare.

Eller boka en femkamp med Kompani Svan-grenar, där samarbete och strategiskt tänkande är avgörande. Upplev de intensiva stunderna när ditt lag samarbetar för att övervinna hinder och nå framgång.

Vi ar även en enkel femkamp som alla kan delta i och njuta av. En perfekt avslutning där skratt och glädje är i fokus.

Femkamp Stockholm – Femkamp i Göteborg – Femkamp i Malmö

Ta er in i en värld av äventyr och utmaning med vår unika femkamp i Göteborg, där varje gren hämtar inspiration från de mest ikoniska tävlingsprogrammen som Mästarnas Mästare, Superstars, Squid Game, Kompani Svan, enkel femkamp, klassisk femkamp och avancerad femkamp. Vår specialdesignade femkamp överträffar förväntningarna – den är mer än bara en samling av grenar; den utgör en dynamisk upplevelse som tar det bästa från varje värld och skapar en spännande, omväxlande och minnesvärd aktivitet för alla deltagare.

Börja er resa med klassisk femkamp, där traditionella discipliner som löpning och cykling som samtidigt kombineras och för att testa deltagarnas grundläggande fysiska styrka och uthållighet. Ni möts här av bekanta utmaningar som ger en trygg och därför välbekant start på er femkampsupplevelse.

Eller så kan ni välja att boka avancerad femkamp, där tempot höjs och i synnerhet kraven ökar. Det är här ni samtidigt får möjlighet att visa upp er tekniska skicklighet och utmana er själva genom innovativa och avancerade tävlingsmoment. En perfekt övergång för att höja pulsen och lägga ribban högre.

Boka Squid Game hos femkamp Göteborg

Squid Game-kampen tar er med på en fängslande resa genom fantasin och spänningen från den populära TV-serien. Här möter ni överraskningar, utarbetade strategier och nervkittlande ögonblick som utmanar er taktik och förmåga att tänka snabbt. Det är således en dynamisk övergång från det konventionella till det oväntade.

Vår femkamp konstrueras för att därför skapa en balans mellan traditionella och moderna element, där varje gren fungerar som en länk till en ny spännande värld. Oavsett om ni är inbitna idrottare och samtidigt bara vill ha kul med vännerna kommer vår femkamp att överträffa era förväntningar.

Vi erbjuder även Kompani Svan-grenar, där fokus riktas mot laganda och samarbete. Inspirerade av de utmanande uppgifterna från TV-programmet ger dessa grenar er och ert lag möjlighet att utvecklas tillsammans och övervinna hinder på vägen.

För de som föredrar att inte byta om finns möjligheten att boka en enkel femkamp som alla kan njuta av. Här står skratt och glädje i centrum och det utgör en perfekt avslutning på en intensiv och varierad dag.

Ta chansen att uppleva en unik kombination av inspiration från de mest älskade tävlingsprogrammen genom tiderna. Kontakta oss idag för att boka er skräddarsydda femkamp och skapa en minnesvärd dag för er och ert team. Våra inspirerande grenar väntar på att ta er med på en resa fylld av skratt, kamratskap och adrenalinfyllda ögonblick!

Femkamp i Göteborg – Upplev spänningen

Upplev spänningen med femkamp i Göteborg – En omfattande guide till femkampsaktiviteter och regler

Är du redo för en dag fylld av adrenalinkickar, skratt och sund tävlan? Femkamp är det ultimata sättet att sammanföra fysisk aktivitet, laganda och rolig konkurrens. Ta en djupdykning med oss in i femkampens värld, inklusive populära aktiviteter och grundläggande regler för att hjälpa dig antingen arrangera eller delta i ditt eget femkampsevenemang.

Vad innebär egentligen femkamp?

Femkamp är en mångsidig sport som involverar fem olika aktiviteter för att utmana deltagarnas styrka, snabbhet och skicklighet. Vanligtvis omfattar femkamp discipliner som löpning, simning, cykling, kast och skytte. Det är en dessutom en fantastisk möjlighet för människor i alla åldrar och fysiska nivåer att delta och ha roligt.

Populära femkampsaktiviteter:

Löpning: En grundläggande men avgörande disciplin. Löpningen kan variera från korta sprintar till längre sträckor beroende på deltagarnas förmåga.

Samarbetsövning: Lär er samarbeta i grupp och därför stärk lagandan.

Stafetter: En spännande lagtävling som likaså kombinerar kondition och koordination på bästa sätt.

Kasta: Kastaktiviteter kan inkludera allt från bollkastning till diskus eller spjut, vilket testar både precision och styrka.

Skytte: En disciplin som kräver koncentration och precision. Det kan inkludera skjutning med pilbåge, luftgevär eller andra precisionsvapen.

Regler för femkamp:

Poängsystem: Varje deltagare eller lag samlar poäng baserat på deras prestation i varje disciplin. Poängen summeras sedan för att utse en övergripande vinnare.

Tidtagning: Vissa discipliner mäts med tid, medan andra baseras på avstånd eller antal träffar. Klarlägg reglerna för varje disciplin innan tävlingen börjar.

Domare: Varje disciplin kan kräva en domare för att bedöma prestationer och tilldela poäng enligt de förutbestämda reglerna.

Sammanfattningsvis:

Femkamp i Göteborg är en fantastisk aktivitet som främjar hälsa, samarbete och tävlingsanda. Oavsett om du arrangerar en företagsutmaning eller deltar i en familjetävling är femkamp den perfekta kombinationen av roligt och fysisk aktivitet. Utforska olika femkampsaktiviteter, sätt upp regler och låt spelen börja för en minnesvärd upplevelse fylld med skratt och kamratskap!

femkamp i göteborg

FEMKAMP GÖTEBORG

Med våra 18 års erfarenhet har vi satt ihop en mängd olika femkampsalternativ. Actionfyllda, lugna, lagfemkamper, individuella femkamper, 5-kamper med kända teman.

FÖRETAGSEVENT – FEMKAMP GÖTEBORG

För företag har vi samlat olika femkamper för företagsevent och upplevelser perfekta för teambuilding, kick-off eller närsomhelst. Här finns aktiviteter som passar alla. Lugna och- eller samtidigt fartfyllda – Alla framtagna för att passa företag. Göteborg – Stockholm – Malmö Hitta allt på: adrenalin.nu

KONFERENS

Boka er actionfyllda konferens med femkamp samtidigt med någon av våra övriga aktiviteter som du hittar på: adrenalin.nu

FEMKAMP.SE

Femkamp för företagsevent – Svensexa – Möhippa – Göteborg – Stockholm – Malmö

femkamp göteborg

kandlknca